Nyhed

GAFFA dækker Benicàssim

For tredje år i træk er GAFFA med på den spanske Benicàssim-festival

Blandt hovednavnene på dette års udgave af Festival Internaçional de Benicàssim finder man Leonard Cohen, Sigur Rós, My Bloody Valentine, Gnarls Barkley, The Raconteurs og Morrissey, og derfor var det endnu engang oplagt for GAFFA at tage turen til Spanien for at dække festivalen.

Som altid spiller en lang række spændende navne på tre forskellige scener over fire dage, hvor man primært kan opleve musik, der som oftest vil blive stemplet med den efterhånden nærmest meningsløse genrebetegnelse indie.

Tidligere har både Teitur og WhoMadeWho spillet på den spanske festival, og i år kommer det danske islæt i form af PowerSolo-brødrene Kim og Bo, der skal hjælpe Jon Spencer og Matt Verta-Ray igennem en koncert under navnet Heavy Trash.


Derudover indeholder programmet så forskellige navne som Spiritualized, Hot Chip, Battles, José Gonzalez, The National, Death Cab For Cutie, Tricky og New York Dolls, så der må siges at være lagt op til fire fantastiske dage i et klima, hvor temperaturen aldrig kommer under 25 grader, barpriserne er særdeles fornuftige, og stranden ligger i gåafstand fra festivalpladsen.

GAFFA vil være tilstede til en lang række af disse koncerter, hvilket betyder man her på GAFFA.dk i løbet af denne weekend vil kunne finde en masse anmeldelser fra dette års Benicàssim-festival.

ANNONCE