x

Nyt album fra The Rasmus

Nyt album fra The Rasmus

Det er hidtil kun blevet til middelmådige anmeldelser af finske The Rasmus' udgydelser i indeværende medie. I forbindelse med den seneste plade roste GAFFAs anmelder således The Rasmus håndværk, men spurgte "Hvor er sjælen?".

Hvem ved, måske har The Rasmus fundet den på deres kommende plade, som er sat til udgivelse den 24. september og har fået den dramatiske titel "Black Roses".

Allerede den 10. september sender gruppen imidlertid pladens første single på gaden i såvel digital som fysisk form. På "Living in a World Without You", som sangen hedder, har finnerne allieret sig med stjerneproduceren Desmond Child, som tidligere har assisteret blandt andre Aerosmith, Joss Stone og Kiss.

Sangen er skrevet i samarbejde mellem bandet og produceren, mens en tilhørende video er blevet optaget i Stockholm i begyndelsen af denne måned og i skrivende stund er under redigering.

Videoen, der forventes klar i begyndelsen af august, er indspillet i samarbejde med Niclas Fronda, der tidligere har lavet tre musikvideoer med bandet (”In My Life”, ”In The Shadows” og ”Funeral Song”).

Trackliste:

1. Livin’ In A World Without You
2. Ten Black Roses
3. Ghost Of Love
4. Justify
5. Your Forgiveness
6. Run To You
7. You Got It Wrong
8. Lost And Lonely
9. The Fight
10. Dangerous Kind
11. Live Forever


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA