Nyhed

Ny single og video fra moi Caprice

GAFFA.dk – alt om musik

Hør den dansevenlige "Orpheus"

Den danske indiepopgruppe moi Caprice er fortsat i gang med at tælle ned til deres første studiealbum i mere end 11 år, og nu har de udsendt tredje single og en tilhørende video, som du kan se ovenfor.

Sangen har titlen "Orpheus", opkaldt efter den græske sagnfigur, der mistede sin elskede Eurydike, men fik lov at hente hende tilbage fra dødsriget – hvis han ikke vendte sig om og så på hende, før de var ude, hvilket han ikke kunne overholde. Sangen er en dansabel, både melankolsk og opløftende sag, hvor Michael Møller i omkvædet optimistisk synger: "I'm ready to marry, I'm ready to carry all the burdens in the world".


Den farverige og diskoteks-associerende video er skabt af Sebastian T.W. Kristensen, som også lavede videoer til moi Caprices to forrige singler, "Maureen" og "Teenagers" fra juni og september 2019.

De tre sange er som nævnt forløbere for moi Caprices femte album Becoming Visible, som udkommer 28. februar og bliver gruppens første studiealbum siden We Had Faces Then fra 2008. Bandet gav deres første koncert i 10 år på Hotel Cecil i København 10. oktober og kan opleves på en danmarksturné til foråret.

LÆS OGSÅ: moi Caprice annoncerer dansk turné


Siden deres sidste album har moi Caprices medlemmer spillet i andre sammenhænge. Blandt andet har sanger Michael Møller udgivet to soloalbum – det ene endda tredobbelt, med 31 sange – og to album i front for elektropoptrioen The Mountains.

 

ANNONCE