x

Ozzy Osbourne ramt af Parkinsons

Ozzy Osbourne ramt af Parkinsons

"Det er ikke en dødsdom på nogen måde"

71-årige Ozzy Osbourne har netop offentliggjort, at han er ramt af Parkinsons Syge. Det gjorde han i et interview på det amerikanske morgen-tv-show Good Morning AmericaABC News. Også Ozzys kone og manager Sharon og hans børn Jack og Kelly deltog i interviewet.

Rocklegenden fik diagnosen i februar 2019.

"Det er Parkinsons 2," siger Sharon Osbourne i interviewet. "Der er så mange forskellige typer af Parkinsons; det er ikke en dødsdom på nogen måde, men det påvirker visse nerver i din krop. Og det er sådan, at du kan have en god dag, en god dag, og så en virkelig dårlig dag."

Parkinsons Syge er en kronisk hjernesygdom, som medfører rystelser og bevægelsestræghed og især ses hos personer over 50 år. Årsagen er ukendt, og sygdommen er altså ikke nødvendigvis forårsaget af en hård livsstil, noget Ozzy har været kendt for i årtier.

Artiklen fortsætter under videoen

I april 2019 aflyste Ozzy alle sine koncerter året ud efter et fald i hjemmet, der forværrede de skader, han havde pådraget sig i forbindelse med et uheld på en firhjulet motorcykel i 2003. Siden har han gennemgået flere operationer. Hans turné bliver genoptaget i Atlanta 27. maj og kommer til Europa i oktober, men besøger ikke Danmark. Ozzys hidtil seneste koncert i Danmark var i 2018, hvor han spillede på Copenhell.

LÆS OGSÅ: Prinsen af mørket cementerede sin legende

Ozzy Osbourne udgiver den 21. februar sit første soloalbum i 10 år, Ordinary Man. Han var dog også albumaktuel i 2013 med Black Sabbaths afskedsalbum, 13. Det kommende album har gæsteoptrædener fra blandt andre Elton John (på titelnummeret, der allerede er udkommet som singleforløber), Slash fra Guns N' Roses på guitar, Duff McKagan fra Guns N’ Roses på bas, Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers på trommer og Andrew Watt (Post Malone, Blink-182 med flere) på guitar. 

Varm op til det nye album med Ozzy Osbournes seneste single, "Ordinary Man" featuring Elton John:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA