x

Fergie spiller luder

Fergie spiller luder

Det er begrænset, hvor presset Stacy Ann Ferguson (også kendt som Fergie) er blevet, når hun indtil videre er blevet tilbudt roller i film som "Planet Terror" og "Poseidon".

Men nu ser det ud til, at hun har fået en rolle med lidt mere kød på i Rob Marshalls ("Chicago") filmatisering af musicalen "Nine".

Fergie skal spille over for stjerner som Nicole Kidman, Kate Hudson, Penélope Cruz og hovedrolleindehaveren Daniel Day-Lewis, som hun endda skal synge en duet sammen med.

Til Associated Press fortæller sangerinden, at hun skal spille luderen Saraghina, der introducerer Day-Lewis til "en verden af seksualitet".

Fergie er blot en blandt mange kvinder, Day-Lewis' karakter skal forholde sig til, mens han forsøger at følge sin største succes som filminstruktør op med et nyt hit.

Filmen forventes at få premiere i december 2009, men der er mulighed for, at der nå at komme et nyt Black Eyed Peas-album inden da.

Fergie fortæller nemlig, at gruppen er i gang med at lave nyt materiale, som hun beskriver som "artistisk og visionært".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA