Nyhed

Bradley Cooper spiller musiklegende i kommende Netflix-film

GAFFA.dk – alt om musik

Bradley Cooper spiller Leonard Bernstein

Ifølge det amerikanske magasin Deadline skulle Netflix have sikret den 45-årige amerikanske skuespiller Bradley Cooper hovedrollen i en ny film om musiklegenden Leonard Bernstein.

Den biografiske film skildrer den amerikanske komponist, dirigent og pianist Leonard Bernstein, som er bedst kendt for musicalen West Side Story. Bernstein ses som en af det 20. århundredes største og mest indflydelsesrige dirigenter, også selvom mange af hans fortolkninger er omdiskuterede. Bernstein modtog Sonningprisen i København og dirigerede Carl Nielsens tredje symfoni i Odd Fellow Palæet i 1965.


Filmen instrueres af Bradley Cooper selv på basis af et manuskript, han har skrevet i samarbejde med Josh Singer. Filmen produceres af trioen Martin Scorsese, Steven Spielberg og Todd Phillips. 

Filmprojektet følger op på Coopers instruktørdebut med den succesrige film A Star Is Born, der udkom i 2018. Her spillede han side om side med Lady Gaga i en historie, der sikrede filmen otte Oscar-nomineringer. Den storhittende sang ”Shallow” løb med prisen for "Bedste originale sang".

LÆS OGSÅ: Her er årets musikalske Oscar-vindere


Hør Bradley Cooper og Lady Gaga synge "Shallow" live til Oscar-uddelingen i 2019: 

ANNONCE