x

Beatday holder gratis afterparty

Beatday holder gratis afterparty

Når de sidste toner fra Sigur Rós' koncert på Beatday lørdag den 9. august klinger ud ved midnatstid, starter det store after party på Docken, hvor musikken leveres af Lulu Rouge (billedet), der klokken 01:00 spiller et fuldt livesæt.

Gruppen med T.O.M. og Buda i spidsen har vakt stor opsigt med og fået flotte anmeldelser for debutalbummet "Bless You", hvor både Mikael Simpson og Trentemøller medvirker.

Pladen fik blandt andet 8 ud af 10 stjerner i det engelske musikblad NME, og gruppen var også på scenen til dette års Roskilde Festival.

Bindeleddet mellem Lulu Rouge og Sigur Rós kommer i form af den islandske dj Jack Schidt, der har remixet begge grupper.

Han vil være dj aften igennem til efterfesten, som man kan deltage i ganske gratis. Arrangørerne har tidligere meldt ud, at det krævede særlig billet for at få adgang til efterfesten, men de har nu ombestemt sig.

Der er dermed gratis adgang for alle (også folk, der ikke har deltaget i Beatday-arrangementet), og folk, der allerede har købt billet til festen, vil få pengene retur.

Køb Beatday-billet via GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA