x

Månedens Demo giver koncert

Månedens Demo giver koncert

(Foto: Lasse Dearman)

Fredag 8. august er igen mulighed for at opleve Månedens Demo. Lades Kælder lægger hus til århusianske Green Lives og Gasblaa fra Næstved.

Med fem mand på vokal, sommer og feel good- stemning spiller Green Lives en underspillet og supersympatisk guitar-pop. Det er enkelt og effektivt udført, og har også bragt en plads til Århus-festivalen Oppenheimers Eftermiddag ugen efter. Igennem de tre numre på demoen løber der en naturlig og rar følelse.

"Pop er blevet trukket ud af det fordummende hjørne, og bliver nu spillet med ambitioner, følelser og store armbevægelser. Dette fem mand store band fra Århus har en god rigtig god rolig energi, flotte melodier, en sikker instrumentering og nogle virkelig vellykkede vokalharmonier", stod der i GAFFA, og det er lige præcis nu sæson for den slags.

Som support spiller Gasblaa. I forlængelse af ting som Nephew står den effektiv og ironisk guitarpop. Det er meget professionelt sat op, og bandet har nogle overbevisende hook-lines. Teksterne er på midtsjællandsk, og er til at synge med på. Samlet er det et energisk og aktuelt bud på et radiohit, og både trommeaskiner, guitarer og samples går efter det samme.

En sjov og positiv aften i midtbyen, med to bands, der sagtens kan gå hen og slå igennem inden længe.

Green Lives og Gasbla kan opleves 8. august på Lades.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA