x

Madonna aflyser koncert – igen

Madonna aflyser koncert – igen

Aflyser for niende gang en koncert på Madame X-turnéen

Madonna har nu for niende gang måttet aflyse en koncert på sin igangværende Madame X-turné, denne gang i London i aften, den 27. januar. Koncerten skulle have været hendes første i London, efter at touren først har besøgt USA og siden Lissabon i Portugal, hvor Madonna har været bosat siden 2017. 

Madame X-touren er blevet ramt af nogen modgang. Først blev premieren, der skulle have fundet sted 12. september sidste år i Howard Gilman Opera House i New York, udskudt fem dage af produktionsmæssige årsager. Premieren fandt dermed sted i samme sal 17. september, hvor showet fik flotte anmeldelser.

LÆS OGSÅ: Tourpremiere: De første reaktioner på Madonnas monsterturné-start

Imidlertid måtte Madonna aflyse showet sammesteds den 7. oktober grundet en knæskade, og siden har hun aflyst adskillige koncerter på turnéen, primært på grund af "ubeskrivelige smerter" fra en ikke nærmere defineret skade, måske knæskaden. En koncert i Los Angeles måtte dog aflyses af produktionsmæssige årsager. 

LÆS OGSÅ: Madonna mørklægger Eurovision-fiasko – falsk sang bortredigeret

Madonna udtaler på Instagram:

"Jeg er virkelig ked af, at jeg må aflyse min koncert mandag den 27. januar i London. På råd fra lægerne må jeg hvile mig nogle dage. Som I alle ved, har jeg skader, som har plaget mig siden begyndelsen af turnéen, men jeg må altid lytte til min krop og sætte mit helbred først. Det sidste, jeg vil er at skuffe mine fans eller gå på kompromis med mit shows integritet. Så jeg vil arbejde videre, inden jeg ikke kan."

Madonna skriver videre, at hendes anden koncert i London, den 29. januar vil finde sted som planlagt.

Madame X-turnéen har været kendetegnet ved, at Madonna har spillet på mindre steder end vanligt og i færre byer, men til gengæld har optrådt adskillige dage i den samme by. I London kommer hun nu efter planen til at spille 14 koncerter for cirka 2300 personer hver aften, og noget tilsvarende gælder for Paris.

Lissabon, London og Paris er de eneste europæiske byer på Madame X-touren.

Turnéen kommer i kølvandet på Madonnas 14. album, Madame X, som GAFFAs anmelder var lidt mellemfornøjet med.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Personlighedsspaltning fra Portugal


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA