x

Steel Panther tilbage til Danmark med sex, spandex og rock'n'roll

Steel Panther tilbage til Danmark med sex, spandex og rock'n'roll

"Heavy metal regerer, og lækre piger er sjove"

Det Los Angeles-baserede hardrockband Steel Panther gav søndag koncert i Amager Bio, og nu har de meddelt, at de vender tilbage til landet, denne gang Train i Aarhus, som de besøger 24. juni.

Siden debuten Feel the Steel fra 2009 har gruppen turneret verden rundt med deres blanding af rock'n'roll, sexfikserede, bevidst politisk ukorrekte tekster og spandex-sceneoutfits med inspiration fra 70'ernes glamrock-scene. Bandet består af Michael Starr (vokal), Satchel (lead-guitar), Lexxi Foxx (bas) og Stix Zadinia (trommer).

Gruppen udgav i september deres femte album, Heavy Metal Rules, og deres sanger Michael Starr udtalte i den forbindelse: "Kerneværdierne er de samme: Heavy metal regerer, og lækre piger er sjove."

Bandet har dog også mødt nogen modstand for deres tekstunivers og image, der – humoristisk ment eller ej – ikke er helt i sync med tidens syn på ligestilling og kønsroller. Især vakte det debat, da de i 2018 i samarbejde med den aarhusianske lydudstyrproducent TC Electronic lancerede en guitareffekt med navnet "Pussy Melter".

LÆS OGSÅ: Steel Panther udgiver ny "Pussy Melter" efter beskyldninger om sexisme

Sidste gang, GAFFA anmeldte Steel Panther live, i Store Vega i 2016, var vi godt underholdt – men det var også en mandlig anmelder, som dog bemærkede, at bandet både rent spilleteknisk og underholdningsmæssigt befandt sig på et højt niveau.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Steel Panther er pik & patter på højt niveau

Billetsalget begynder 31. januar klokken 11.00 på Ticketmaster.

Varm op med "Heavy Metal Rules":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA