x

Hidtil uudgiven Natasja-sang rammer æteren

Hidtil uudgiven Natasja-sang rammer æteren

Når den nye danske film "Dig og Mig" med blandt andre Laura Christensen, Neel Rønholt og Julie Ølgaard har premiere på fredag, er filmens titelnummer leveret af reggaesangerinden Natasja.

Det drejer sig om en coverversion af Dieters Lieders firserhit "Dig & Mig", som var en af de sidste skæringer, sangerinden nåede at indspille, før hun som bekendt omkom i en bilulykke på Jamaica.

Man har allerede kunne høre brudstykker af sangen i biografernes trailere til filmen samt på nettet, men med premieren vil sangen i sin fulde længde blive frigivet til radio og download.

Også Camilla Munck fra Munck//Johnson bidrager med et covernummer til filmens soundtrack, idet hun fortolker Anne Linnets "Tusind Stykker".

Filmen "Dig og Mig" er instrueret af Christian E. Christiansen, som også stod bag ungdomsfilmen "Råzone". Den aktuelle film følger tre pigers uafhængige historier, som i filmens løb bindes sammen.

Dieters Lieder huserede, centreret omkring brødrene Johan og Martin Gerup, gennem det meste af 1980'erne med visse udskiftninger. I 1983 indtrådte den i dag anerkendte producer Halfdan E. i bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA