x

My Bloody Valentine giver sjældent interview

My Bloody Valentine giver sjældent interview

Den gendannede støjrockgruppe My Bloody Valentine optrådte i weekenden på den spanske Benicássim Festival (billedet) som led i deres første turné i seksten år, og gav efter koncerten et af deres sjældne interviews til britiske NME.

Her ytrede de utilfredshed med den just leverede koncert, som GAFFAs anmelder da også skriver skæmmedes af dårlige lydforhold for det i forvejen infernalsk støjende orkester. Frontmand Kevin Shields udtaler til NME:

"Det var ikke et særligt godt show, vi er en smule skuffede. Men publikum var ganske gode. Og de hidtidige reaktioner på vores turné har været ret positive". Shields fortæller videre i interviewet, at comebacket har været længe undervejs:

"Tanken var at lave endnu en plade. Så tror jeg, det var Coachella Festival som kom med et rigtig godt tilbud, og så tænkte vi: "det kunne vi faktisk godt gøre". Da havde vi talt om det i fem år.

Og der er ifølge frontmanden ingen metaltræthed at spore i tilgangen til det gamle materiale:

"Eftersom vi ikke have spillet de gamle sange, før vi begyndte at øve for nogle måneder siden, lyder de stadig friske. De er ikke gamle i vores hoveder".

Om udsigten til en ny plade fra My Bloody Valentine siger Shields i det aktuelle interview: "Der kommer helt sikkert endnu en plade ... en dag".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA