x

Courtney Love langer ud efter Ryan Adams

Courtney Love langer ud efter Ryan Adams

Den blonderede sangerinde og enke efter Kurt Cobain har en formidabel evne til at dukke op i medierne med alt muligt andet end sin musik.

Således også i det seneste tilfælde, hvor Love på sin MySpace-side beskylder den yngre sanger og sangskriver Ryan Adams for at have lukreret på midler fra Loves datter, 17-årige Frances Bean Cobains, fond.

Hvordan det i praksis har fundet sted, står ikke klart, men angiveligt skulle hele 858.000$ være blevet spenderet på såvel stoffer og hotelophold som indspilningen af hele Adams roste album "Rock'n'Roll". Det hedder således, oversat fra et lettere ujævnt engelsk:

"Der var alle regningerne for Ryan Adams' værste plade og en af de værste plader i rockhistorien, jeg kan komme i tanker om, ironisk nok betitlet "Rock'n'Roll", og de blev betalt af MIG og især mit barn". Love fortsætter, denne gang direkte henvendt til Adams:

"Hele dit album og måltider og stoffer og hoteller og udstyr og spildte fantastiske guitarer betalt direkte fra Frances fond. Ryan, du brugte 858.000$ af min datters penge på denne plade, så hvad er dine planer for tilbagebetalingen?".

Det spørgsmål får stå åbent. Sikkert er det imidlertid, at Love har en veludviklet evne til at rage uklar med sine omgivelser. Senest var hun på kant med Billy Corgan fra Smashing Pumpkins.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA