x

Goss udgiver ny single og annoncerer første headliner-koncerter

Goss udgiver ny single og annoncerer første headliner-koncerter

Goss kommer og spiller sine første enkeltstående koncerter i Aarhus og København til efteråret – mon ikke han også tager sin nye single ”Fighting for the Gospel” med.

Han har spillet til Spot Festival, på Grim og på Countdown til Roskilde Festival, men nu er han klar til sine første headliner-koncerter. Det bliver nemlig Radar i Aarhus og Hotel Cecil, København, der til november får fornøjelsen af Goss.

Mads Damsgaard, tidligere Reptile Youth, startede sit soloprojekt tilbage i 2017, først med debutsinglen ”Time” og senere samme år med ep’en Healthcare. Året efter blev den fulgt op af Homeland Security – en ep, der fik fem stjerner med på vejen af GAFFAs anmelder, og som blandt andet havde kæresten og kollegaen MØ med på et af numrene.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Eventyr af nuancer begravet i skattekisten

Goss udgav seneste single "Blood" tilbage i oktober, men nu er der nyt igen. Fredag den 7. februar udgiver musikeren ”Fighting for the Gospel”, som han har lavet i samarbejde med den unge, opblomstrende sanger, sangskriver og harpenist Selma Judith.

Den nye single reflekterer over den frustration, man kan have ved en transformation i sit liv, og sangen afspejler det legende og eksperimenterende r&b-univers, som Goss bevæger sig i.

LÆS OGSÅ: Gosh, hvor synger Goss godt

Det lange krøllede hår er væk, og det samme er den elektoniske lyd fra Reptile Youth-dagene. Den nu korthårede Goss bevæger sig i stedet i et roligere og et mere reflekterende univers, hvor tilstedeværelse og vokal har stort fokus.  

LÆS OGSÅ: Goss: I knudepunktet mellem den fysiske og digitale verden

Goss kan opleves her:

Radar, Aarhus, 6. november, 2020

Hotel Cecil, København, 7. november, 2020

Billetter kan købes her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA