x

TV-2 annoncer ekstrakoncert – turné udsolgt

TV-2 annoncer ekstrakoncert – turné udsolgt

Grundet massiv efterspørgsel tilføjer TV-2 en ekstra koncert til deres ”TV-2 40” tour

Der skulle ikke gå mere end to minutter, før TV-2 kunne melde om udsolgt til deres koncert i K.B. Hallen den 30. oktober, og under et døgn senere var hele touren udsolgt.

Men nu er der gode nyheder til de fans, der ikke nåede at få en billet i første omgang, da TV-2 nu også besøger K.B. Hallen den 29. oktober.

LÆS OGSÅ: TV-2 tager på jubilæumstour

I sidste uge annoncerede TV-2 deres jubilæumstour ”TV-2 40” – en tour, der løber af stablen i efteråret, og som nu omfatter fem store arenakoncerter i henholdsvis København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Touren markerer TV-2s 40 år på musikscenen, og med den store efterspørgsel, som TV-2 har oplevet under billetsalget, er der vist ingen tvivl om, at danskerne fortsat holder meget af det folkekære band.

Om den store interesse fortæller forsanger Steffen Brandt:

”Vi har prøvet meget i TV-2's lange historie, men at vi efter 40 år skal opleve så stor interesse for vores jubilæumskoncerter er ganske enkelt overvældende. Forberedelserne er i fuld gang, og vi glæder os over, at endnu flere publikummer kan være med til at fejre 40-års musik, fest og fællesskab, som vi har skabt sammen”

Billetsalget til ekstrakoncerten begynder på fredag den 7. februar klokken 10.00 og kan købes her.

Der er i hvert fald ikke i tvivl om, at hvis man skal være én af de heldige, der får fat i en billet til ekstrakoncerten, er det med at sidde på vagt fredag klokken 10.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA