x

SØS Gunver Ryberg og Cristian Vogel remixer krautrock-ikon på dansk turné

SØS Gunver Ryberg og Cristian Vogel remixer krautrock-ikon på dansk turné

Senere denne måned kommer SØS Gunver Ryberg og Cristian Vogel rundt i landet og performer personlige re-mixes af krautrockens fader, Conny Plank.

Den tyske musiker og producer Konrad Plank, bedre kendt som Conny Plank, var med til at skabe krautrocken, og han var samtidig med til at banen vejen for elektronisk musik op igennem 70’erne og start-80’erne. Han var blandt andet med til at producere Kraftwerks Autobahn, Ultravox’ Systems of Romance og Eurythmics' In the Garden.

LÆS OGSÅ: Kunstnere skaber nyt værk fra bunden på Forbrændingen

Produceren ville gerne selv have præsenteret sine indspilninger i et art live dj-sæt, men han døde desværre af kræft allerede i 1987, kun 47 år gammel, og nåede ikke at gøre det. Nu gør SØS og Cristian det så i stedet på en dansk turné. Se byer og datoer nedenfor.

SØS Gunver Ryberg (billedet) og Cristian Vogel har nemlig eksklusivt fået fat i Conny Planks optagelser, som de opfører remixes af live. I tillæg deltager Conny Planks søn, Stephan Plank, som har lavet en dokumentarfilm om sin far: Conny Plank – The Potential of Noise. Denne film vil blive vist til udvalgte events.  

LÆS OGSÅ: Danske musikere får store arbejdslegater

SØS Gunver Ryberg er en dansk komponist, performer og lydkunstner, der er kendetegnet ved sin kompromisløse intensitet og elektroniske udtryk. SØS har blandt andet modtaget en BAFTA-nominering for sit arbejde på det prisbelønnede videospil ”INSIDE” og en Robert-nominering for det klaustrofobiske lydunivers i ”CUTTERHEAD”.

Chilensk fødte Cristian Vogel er komponist og liveperformer, og han har bemærket sig med en lang række udgivelser indenfor dancebaseret eksperimental-techno. Derudover har han remixet for store navne som ekspempelvis Radiohead og Thom Yorke.

Du kan opleve arrangementet her:

Kunsthal Charlottenborg, København, 14. februar

Klaverfabrikken, Hillerød, 20. februar (uden filmforevisning)

Forbrændingen, Albertslund, 21. februar

Teater Momentum, Odense, 22. februar (+ Harald Grosskopf – uden filmforevisning)

Radar, Aarhus, 27. februar

Huset, Aalborg, 28. februar

Billetter kan købes her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA