x

Ben Folds udsender nyt

Ben Folds udsender nyt

Den amerikanske trio Ben Folds Five lukkede og slukkede i 2000, og siden da har frontmanden udsendt to soloplader samt diverse ep'er og andre udgivelser.

Nu er Folds ved at være klar med sit tredje fuldlængde-album, der skal udsendes i slutningen af september. Efter at have boet i Australien en periode, er han vendt tilbage til USA, hvor han har indspillet hele sin plade i sin nye hjemby Nashville, Tennessee.

Det kommende album hedder "Way To Normal", og Gigwise kan afsløre, at det blandt andet indeholder et samarbejde med sangerinden Regina Spektor, der medvirker på den kommende single "You Don't Know Me".

Den 41-årige sangskriver er i gang med sit fjerde ægteskab, men fortæller, at dette album ikke kommer til at handle om skilsmisse. Det blev klaret på det sidste album, så dette album handler om at være fri.

"Det handler om at komme tilbage til at være mig. Jeg kom ud af retsbygningen, kyssede jorden og gik direkte i studiet. Jeg følte mig som en flaske champagne, der var blevet rystet i 18 måneder, og som blev åbnet i studiet. Det er derfor dette album er så fyldt med energi".

"Way To Normal" udsendes 30. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA