x

Christopher giver én dansk indendørs koncert i 2020

Christopher giver én dansk indendørs koncert i 2020

Christopher giver sin eneste indendørskoncert i 2020 i Falkoner Salen den 21. november

Siden 2012 har den danske popprins, Christopher, beriget alverdens dansegulve med dansable og ungdommelige hits som blandt andet ”Told You So”, ”Real Life” og ”Twerk It Like Miley” i selskab med den amerikanske sanger Brandon Beal.

Christopher har dog i det seneste års tid bevæget sig imod et dybere og mere eftertænksomt udtryk. Dette er en forandring, som man blandet andet vil kunne mærke i Falkoner Salen til november:

”Jeg vil vise folk, at jeg kan andet end at få dem til at danse. Jeg kan også fortælle en personlig historie, man bliver rørt af,” udtaler den 25-årige sanger om sin musikalske og personlige rejse.

Annonceringen af koncerten kommer i kølvandet på udgivelsen af singlen ”Ghost”, som havde premiere den 17. januar i år. ”Ghost” afspejler da også Christophers mere eftertænksomme tilgang til musikken og ligger i en naturlig forlængelse af stilen på 2019-albummet, Under the Surface. GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard kvitterede med tre stjerner og kommenterede: ”Christopher skal have masser af kudos for at forsøge at bryde med sit ”gamle” image. Men hvorfor så ikke satse lidt mere, når nu man er i gang?”

LÆS OGSÅ: VIDEO: Christopher og frue på vulkaner i Singapore

Billetsalget til koncerten i Falkoner Salen den 21. november 2020 starter mandag den 10. februar klokken 10.00 via Ticketmaster.dk

Hør Christophers seneste single, ”Ghost”:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA