Nyhed

Rhye spiller koncert i København

GAFFA.dk - alt om musik

Stilfulde, indie-elektroniske Rhye spiller koncert i Store Vega i København den 22. november

Rhye dukkede for første gang op på internettet med en fremtræden, der fik verden til at summe af mystik over den silkebløde vokal, der optræder på den sensuelle debutsingle ”Open” fra 2012. Rhye startede som en projekt-duo, bestående af canadiske Mike Milosh og danske Robin Hannibal (Quadron), men har siden indspilningen af det anmelderroste debutalbum Woman (2013) ageret solo-projekt under Milosh alene.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Rhye: Woman


Siden debutalbummets udgivelse har Milosh turneret verden rundt og udgivet yderligere to album, henholdsvis det længe ventede Blood i 2018, som igen blev hyldet af anmeldere, og dernæst det klaverfokuserede projekt Spirit i 2019. Med tre album i ryggen står Rhye bag en lang række stærke værker, heriblandt "3 Days", "The Fall", "Summer Days" og "Song For You". 

I sit projekt kombinerer Rhye velskrevne sange med en betagende falsetvokal og dybe instrumentale finesser til en berusende blanding af r&b-inspireret, dyb, følelsesladet og intim lyd – en kombination der blandt andet kom til udtryk, sidst Rhye gæstede Store Vega i 2018, hvor GAFFAs anmelder kvitterede med fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Rhye – generøs soulfunk-åbenbaring i Vega


Billetsalget starter fredag den 14. februar kl. 10.00.

Varm op til koncerten med Rhye's debutsingle "Open": 


ANNONCE