x

Aerosmith-trommeslager genforenet med band efter retssag

Aerosmith-trommeslager genforenet med band efter retssag

Joey Kramer er igen blandt rockveteranerne i Aerosmith

Trommeslager Joey Kramer (yderst til venstre på fotoet) er atter genforenet med rockgruppen Aerosmith, efter at have sagsøgt bandet for ikke at lade ham deltage i deres optræden til MusiCares Person of the Year-showet i Los Angeles 24. januar som opvarmning til Grammys-prisuddelingen den 26. januar i år.

Den 69-årige trommeslager og medstifter af Aerosmith fik sidste år en ankelskade, der resulterede i, at han ikke kunne deltage i størstedelen af kvintettens koncertrække i Las Vegas.

Det var dog ikke helt let for trommeslageren at komme tilbage i gruppen igen: Kramer skulle igennem en optagelsesprøve for at bevise, at han kunne spille på ”et passende niveau”. Dette mente resten af bandet ikke, at han kunne, og Kramer valgte derfor at sagsøge sine bandmedlemmer for beslutningen.

Selvom Kramer tabte retssagen og ikke var med i bandets MusiCares-optræden, var Aerosmith atter samlet med Kramer bag trommerne den 10. februar i år under en koncert i Las Vegas.

En video fra aftenen viser, hvordan forsanger Steven Tyler byder Joey Kramer velkommen med ordene: ”På trommer, Mr. Joey Kramer”, inden de gik i gang med åbningsnummeret ”Let the Music Do the Talking”. Se videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Retten har talt i sagen Aerosmith versus bandets trommeslager

Efter Kramer tabte retssagen, udtalte han til Rolling Stone: "Selvom jeg er ekstremt skuffet over rettens afgørelse, respekterer jeg den. Jeg ved, at det at anlægge sag var lidt op ad bakke i betragtning af, at dokumenterne ikke nævner, hvad der skal ske, når et bandmedlem vender tilbage fra en skade eller sygdom. Imidlertid ventede bandet indtil 15. januar med at fortælle mig, at de ikke ville lade mig spille til awardshowene denne uge. Jeg kan holde mit hoved højt og vide, at jeg gjorde det rette – at kæmpe for min ret til at fejre succesen hos det band, jeg har brugt størstedelen af mit liv på at bygge op."

Alt tyder altså på, at der igen er ro i Aerosmith-familien.

Med 50 år på bagen lægger gruppen vejen forbi Middelfart den 21. juli 2020. Billetter kan købes via Aerosmiths hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA