x

Musikkens Beat offentliggør nye navne

Musikkens Beat offentliggør nye navne

Musikkens Beat tilføjer nye navne til Aalborg-festivalen, som løber af stablen 24.-25. april i år. Steen Jørgensen og Katinka er blandt de offentliggjorte.

Steen Jørgensen er kendt fra Sort Sol, som han har været en del af siden 1977. Sideløbende har han udgivet musik under eget navn, og de senere år har han turneret rundt med guitaristen Rune Kjeldsen. Under det format har repertoiret været en blanding af Sort Sol-sange og egne numre, og derudover har Steen Jørgensen fortolket sange af navne som Bob Dylan og Leonard Cohen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Steen Jørgensen : Musikhuset Aarhus, Lille Sal

Sangerinden og sangskriveren Katinka Bjerregaard (billedet) er en del af rockpopkvartetten Katinka. Katinka blev dannet i 2012, vandt KarriereKanonen i 2015, og siden da har de udgivet to album, Vi er ikke kønne nok til at danse (2017) og Vokseværk (2018) – begge med efterfølgende succes.

Jørgensen og Katinka kommer begge som solister denne forårsaften i Aalborg, men de kommer ikke alene. De bliver nemlig akkompagneret af det aarhusianske strygeensemble Who Killed Bambi.

Who Killed Bambi har siden 2009 produceret musik, blandt andet i samarbejde med kendte navne som Pernille Rosendahl og Turboweekend. De er kendte for deres mange live-performances, hvor de tidligere har spillet med eksempelvis Father John Misty, Søren Huss og Steffen Brandt.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Perfect match

Denne aften vil Steen Jørgensen og Katinka Bjerregaard hver især spille et sæt af syv numre, hvor de med hjælp af Who Killed Bambi nyfortolker deres egne sange.

Den danske duo SOON består af de aarhusianske drenge August Fogh og Andreas Wilson. Drengene udgav deres første single ”With You” tilbage i maj sidste år. ”With You” blev fulgt op af ep’en Red // Blue i september. August synger, Andreas producerer, og sammen har de fundet en poppet soul-lyd bygget op af sprøde beats. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Debut fænger fra dansegulv til soveværelse

Sidste tilføjelse til programmet i denne omgang er Angående Mig. Kvinden med det borgerlige navn Laura Lilholt vandt KarriereKanonen sidste år under kunstnernavnet Angående Mig. Nu besøger hun sammen med sit band sin hjemby til foråret. Angående Mig bearbejder det danske sprog, og hendes stemme er ikke til at tage fejl af. Særligt ”Fuld af fejl” er et lyt værd.

LÆS OGSÅ: Reportage: Finalen i KarriereKanonen 2019

Musikkens Beat foregår i Musikkens Hus i Aalborg fra den 24-25. april i år. Festivalen har tidligere offentlliggort Hugorm, Go Go Berlin, Freja Kirk, Barselona og Mags.

Billetter er i salg og kan købes her.

Lyt til Angående Mig og singlen "Fuld af fejl" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA