x

Rolling Stones afslører verdens tour

Rolling Stones afslører verdens tour

I et telefon interview med Rolling Stone Magazine afslører Rolling Stones planerne om dette års verdens turné. Bandet der i år har eksisteret i 40 år har planlagt en 30-koncerters amerikansk tour med start i Boston den 5. september og slutning i Denver den 1. februar år 2003. Derefter forsætter Rolling Stones til Mexico, Australien, Japan og for første gang i bandets historie til Kina, der er dermed ingen planer om koncerter i Europa fra de gamle junkier.

Om jubilæumskoncerterne fortæller Mick Jagger og Keith Richards at de bliver mindre bombastiske end forhenværende koncerter. ”Vi har ikke planer om at genopfinde hjulet, og hvor mange dukker er det nu lige man kan puste op” fortæller The Glimmer Twins.

Mick Jagger forsætter: ”Vi kunne spille 60’er, 70’er, blues koncerter eller et helt album ved de kommende koncerter, men vi skal nok lige have øvet en uge før jeg konkret kan fortælle hvad der kommer til at ske”.

Rolling Stones tager til Paris i denne måned for at arbejde på nogle nye sange der evt. skal inkluderes på en kommende dobbelt opsamlings cd med 40 numre. Bandets 60’er albums vil også blive remastered og udsendt i både den britiske og amerikanske version. Desuden er også et box-sæt med sjældenheder under opsejling.

Tour-øvelserne begynder i juli måned, og om bandet kan holde til det hårde tour-liv på trods af deres høje alder forsikre Mick Jagger at efter telefon interviewet vil han gå direkte i gang med at træne i et træningscenter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA