Nyhed

Adele afslører udgivelsesmåned for nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

"Forvent mit album til september"

Adele har nu afsløret udgivelsesdatoen for sit længe ventede kommende fjerde studiealbum. "Forvent mit album til september," udtalte hun i lørdags ved en bryllupsfest, hvor hun selv både var ceremonimester og optrådte med sit store 2011-hit "Rolling in the Deep".

En optagelse fra Adeles optræden har fundet vej til Twitter-siden @PopCrave, hvor den er blevet citeret af blandt andre Stereogum.


Ifølge Billboard var det nygifte par Adeles nære ven siden skoletiden, forfatteren og illustratoren Laura Dockrill samt guitaristen og produceren Hugo White, tidligere medlem af indiebandet The Maccabees. Hugo White var i øvrigt guitarist for Adele til festen, der fandt sted på London-pubben The Mason's Arm, og blandt andre Adeles popstjerne-kolleger Florence Welch og Jessie Ware var gæster.

Artiklen fortsætter under videoerne


Det er mere end fire år siden, Adele udgav sit tredje og hidtil seneste album, det storhittende 25, der udkom i november 2015. Albummet, der blandt andet modtog en Grammy som "Album of the Year", solgte mere end 17 millioner eksemplarer inden udgangen af året og blev dermed det globalt set mest solgte album i 2015 – og i første omgang udkom det kun i fysisk format og til download, inden det omsider udkom på streamingtjenesterne i juni 2016.

Siden november 2015 har Adele ikke udgivet eller medvirket på en eneste ny sang, men nu skulle der altså være nyt på vej.

I maj 2019 skrev Adele på Instagram, at hun arbejdede på et nyt album med titlen 30, og at det ville blive en drum'n'bass-plade "for at ærgre jer", men dette radikale musikalske stilskifte betragter de fleste vist som en spøg.


Adeles tre første album 19, 21 og 25 er opkaldt efter hendes alder på det tidspunkt, hvor hun har startet indspilningerne, men hun udtalte allerede kort før udgivelsen af 25 til radioværten Zane Lowe, at hun nu ville stoppe dette navngivningsprincip.

LÆS OGSÅ: Adele- og Beyoncé-sang var en joke

 


 

ANNONCE