x

Nada Surf spiller Let Go

Nada Surf spiller Let Go

I 2002 var amerikanske Nada Surf mere eller mindre blevet afskrevet som endnu et amerikansk one hit wonder-band, der var faldet over et hit, og som ikke magtede at følge successen op.

Men med udgivelsen af albummet "Let Go" beviste bandet over for først anmeldere og derefter pladekøbere, at bandet havde langt mere at byde på end blot sangen "Popular".

Siden da er kommet to plader mere, og selvom det faktisk lykkedes gruppen at komme i top 100 på den amerikanske albumhitliste med deres seneste album "Lucky", er det fortsat i Europa, bandet har størst succes.

Derfor er det ikke så underligt, at det bliver i London, man til september for første gang nogensinde vil kunne høre hele "Let Go" i sin helhed til Forever Heavenly-festivalen.

Her spiller navne som Doves, Beth Orton, Ed Harcourt og Saint Etienne, der alle har udsendt plader på selskabet Heavenly Recordings.

Men scoop'et er tilføjelsen af Nada Surf, der nu blot skal finde ud af, om det bliver den europæiske eller amerikanske udgave af "Let Go", de skal i gang med at øve sig på.

Forever Heavenly afvikles i London i dagene 12. - 14. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA