x

Dansk guitarlegende præsenterer ny sanger på københavnsk festival

Dansk guitarlegende præsenterer ny sanger på københavnsk festival

Mats Levén debuterer som frontmand i Denner’s Inferno på Nordic Noise Festival 2020  

Michael Denner, der bedst er kendt som tidligere guitarist og sangskriver i de indflydelsesrige metalgrupper Mercyful Fate og King Diamond, er igen aktuel med sit nye band, Denner’s Inferno.

Gruppen får nu selskab af den svenske vokalist Mats Levén, der har været forsanger i doom-metal-bandet Candlemass og blandet andet arbejdet sammen med Yngwie Malmsteen, Krux og Abstrakt Algebra.

Den 61-årige, danske guitarist Michael Denner er meget begejstret for det nye samarbejde og udtaler:

– Jeg har fulgt Mats tæt via min passion for doom metal og dermed hans virke i Candlemass, Abstrakt Algebra et cetera. Og føler, at hans stil passer perfekt til det, jeg selv vil udtrykke med den musik, jeg udfører.

Mats Levén gengælder den positive udmelding og forklarer, at han altid har haft en stor kærlighed til Denner’s tidligere band Mercyful Fate:

– Mercyful Fates Melissa- og Don’t Break The Oath-albums købte jeg som ung teenager og har elsket dem lige siden. Og hvem ved? Måske spiller vi også et par Mercyful Fate-klassikere, når vi alligevel står på scenen.

LÆS OGSÅ: Dansk metal-pioner første navn til rockfestival

Levén overtager dermed pladsen som frontmand i Denner’s Inferno fra den amerikanske sanger Chandler Mogel.

Metal-kvartetten udgav i november 2019 debutalbummet In Amber, som modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud og blev kaldt for et ”glædeligt genhør med legende”.

Nordic Noise er en todages metal-festival, som løber af stablen i Amager Bio den 8.-9. maj i år. Programmet tæller indtil videre Borknagar, The Haunted, Hatesphere, Eclipse, Kickin Valentina, Justify Rebellion, Transport League og Denner's Inferno.

Billetter til Nordic Noise Festival kan købes lige her.

Du kan se en videohilsen fra Mats Levén herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA