x

TIMELAPSE-VIDEO: Se Rammsteins vanvittige sceneshow blive skabt på to minutter

TIMELAPSE-VIDEO: Se Rammsteins vanvittige sceneshow blive skabt på to minutter

En enkelt koncert kræver syv dage med scenekonstruktion

De tyske metal-giganter i Rammstein er ikke blot kendte for deres tonstunge verdenskrigsmusik og grænseoverskridende provo-musikvideoer. Ligeledes har de opnået global omtale for deres flamboyante, teatralske liveshows, der på tysk manér eksekverer en aften i helvede med pyroteknik, blodbefængte kostumer og kogegryder, så Lucifer synger.

Men hvis du nogensinde har overvejet, hvor lang tid det tager at forberede sådan et show, har sekstetten nu delt en timelapse-video af sceneshowet, der bliver opstillet. Du kan se videoen herunder, hvor det hele er speedet op fra syv dage til at vare to minutter:

Videoen er filmet over en uge op til Rammsteins koncert på Rudolf Harbig Stadium i Dresden i sommer og viser, hvor meget tid og forberedelse et Rammstein-liveshow kræver.

Sidst metalhovederne gæstede Danmark var i Telia Parken i maj sidste år; en koncert, der fik fire stjerner af GAFFAs Simon Nielsen, som skrev: ”Væbnet med ildkanoner og en kæmpemæssig konfettipik mejede Rammstein det fadølsbeduggede publikum midt over.”

Rammstein spiller igen i år i Danmark, nemlig i Ceres Park i Aarhus den 4. august. Der er udsolgt af billetter, men du kan skrive dig på ventelisten lige her.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Pornografisk chok-video fra Rammsteins frontmand

 

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA