Nyhed

Roskilde Festival melder udsolgt – historisk tidligt

GAFFA.dk – alt om musik

Roskilde Festival har netop meldt udsolgt af partoutbilletter, oplyser festivalen.

Efterspørgslen på billetter til otte dage med musik, kunst og fællesskab har igen i år været særdeles høj, og et 50 års jubilæumsprogram med stjerner som Taylor Swift, Kendrick Lamar, Tyler, the Creator, Faith No More, FKA Twigs, The Roots, The Strokes og Thom Yorke og mange flere har sat skub i billetsalget.

For få timer siden meldte festivalen så, at der var "næsten udsolgt", og nu er de sidste partoutbilletter væk. Det er den hurtigste udsolgt-melding i festivalens historie. Hidtil var rekordåret 1996, hvor alle billetter (der fandtes dengang ikke endagsbilletter) var solgt den 29. april. I år kan Roskilde Festival så tænde den røde lygte knap to måneder tidligere.

LÆS OGSÅ: Roskildes musikchef Anders Wahrén: "Vi kommer til at melde udsolgt historisk tidligt"


Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

"Det er fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt til Roskilde Festival – og endda rekordhurtigt forud for nummer 50. 80.000 deltagere har valgt den fulde oplevelse med musik, kunst, aktivisme og fællesskab gennem otte dage til, og det betyder, at vi efter al forventning kan donere et millionbeløb til gode formål efter festivalen."

Det er dog fortsat muligt at opleve stemningen på festivalpladsen, hvis man sikrer sig en endagsbillet til dagene onsdag, torsdag, fredag eller lørdag.


Efterspørgslen på endagsbilletter er også stor, og derfor forventer man en helt udsolgt festival i år, oplyser festivalen.

Endagsbilletter koster 1100 kroner (plus gebyr).

Billetter kan købes på roskilde-festival.dk.


LÆS OGSÅ: Overblik: Så tidligt – eller sent – har Roskilde meldt udsolgt 2008-2020

 

ANNONCE