x

VIDEO: Kom med Melvin Kakooza og Daniel Hoff backstage til GAFFA-Prisen 2020


Kom med Melvin Kakooza og Daniel Hoff backstage dagen før GAFFA-Prisen løb af stablen i Musikhuset Aarhus.

Vores udsolgte award show GAFFA-Prisen blev afholdt i onsdags. Nu kan du komme med vores vært Melvin Kakooza og komiker Daniel Hoff backstage og få et sjældent indblik i, hvordan tingene hænger sammen i opbygningen af to timers liveunderholdning. Der skal nemlig en hel del udstyr og en masse hænder til, for at få tingene til at klappe. 

Vi glæder os til at vise dig resultatet af vores arbejde på fredag, når TV2 Zulu sender GAFFA-Prisen 2020 klokken 22.00 nu på fredag den 6. marts

GAFFA-Prisen 2020 er ikke som ethvert andet dansk award show. Livemusikken er i fokus og den gode liveoplevelse brænder igennem hele vejen fra scenen, ud over publikum og hjem i stuerne. Melvin Kakooza gjorde en formidabel figur som aftenens vært - stærkt støttet af medvært Carsten Holm, der holdt snor i vinderne og de optrædende fra bagscenen. En fantastisk lyd- og lys-produktion tryllebandt og begejstrede det veloplagte og festklædte publikum fra start til slut.

Der blev uddelt 15 flotte priser og det to timer lange show blev transmitteret direkte på TV2 Play, og det er den fulde og uredigerede optagelse der vises på TV2 Zulu på fredag.

Gå ikke glip af en aften med Danmarks mest eftertragtede vært Melvin Kakooza,
syv vanvittige liveoptrædender, et oplagt publikum og en masse glade vindere. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA