Nyhed

Metallica lancerer vinyl-klub

GAFFA.dk – alt om musik

"Det har været superspændende for os at se vinylpladernes genkomst"

Metallica har netop lanceret The Metallica Vinyl Club, hvor de vil udgive sjældenheder, demoer og liveoptagelser på 7-tommer vinylsingler.

Et medlemskab koster 49,99 dollar om året, og for de penge vil man modtage fire vinylsingler om året samt et download-kort og lidt ekstra overraskelser. Man kan tilmelde sig nu og frem til den 31. marts, og herefter er det først muligt at melde sig ind næste år.


Gruppen skriver på sin hjemmeside:

"Det er en førstegangsoplevelse for os ... vores helt egen vinylklub! Som selv store musikfans har det været superspændende for os at se vinylpladernes genkomst, og hvor meget vi selv nyder at samle, udforske og komme i kontakt med andre fans, der er på jagt efter forsvundne skatte. Dem blandt os, som elsker synet, følelsen og den lydmæssige varme fra vinyl er en slags medlemmer i vores lille eksklusive klub, så med det i tankerne syntes vi, at det ville være sjovt at udvide vores egen samling på regulær basis."

Læs mere på Metallicas hjemmeside


Metallicas seneste og tiende studiealbum er 2016-udgivelsen Hard-Wired ... to Self-Destruct, som GAFFAs anmelder var godt tilfreds med.

LÆS OGSÅ: En symbiose mellem aggressivitet og melodisk overblik

Siden dette album har Metallica turneret intenst i hele verden og også givet adskillige koncerter i Danmark. Sidste år udtalte bassist Rob Trujillo til det australske magasin The Music, at bandet var begyndt at arbejde på materiale til deres næste album.


ANNONCE