x

Eminem dedikerer ny musikvideo til afdød rapper

Eminem dedikerer ny musikvideo til afdød rapper

I musikvideoen til ”Godzilla” hyldes den afdøde rapper med feature på nummeret Juice WRLD

Eminem har netop udgivet sin seneste musikvideo fra albummet Music To Be Murdered By – nemlig videoen til nummeret ”Godzilla”. Videoen, der ellers spilles af Eminem og ingen ringere end Mike Tyson, indeholder i slutningen et klip, instrueret af Cole Bennett, som er dedikeret til den afdøde Juice WRLD, som er feature på nummeret.

Klippet starter cirka ved 3:45 og indeholder blandt andet de fine ord:

”You will be remembered forever. You will be loved forever. You will be here forever”.

LÆS OGSÅ: Juice WRLD er død - blev kun 21 år

Musikvideoen viser Eminem stående i en stor lagerbutik med hovedet beruset af "Godzilla"-whisky og stopfyldt med hallucinationer. Hallucinationerne udspilles i videoen, som var de virkelige og indbefatter blandt andet et slag i hovedet af ingen ringere end Mike Tyson. Slaget sender Eminem på hospitalet, hvor historien ender, hvorefter en voiceover fra Juice WRLD indtræder og en sort-hvid-video-dedikation til ham afslutter videoen. 

Artiklen fortsætter under videoen:

Music To Be Murdered By udkom den 17. januar og indeholder ud over samarbejdet med Juice WRLD også kollaborationer med Anderson .Paak, og Young M.A. Få dage efter albumudgivelsen udsendte Eminem et åbent brev på Instagram som respons på kritikken af lp’en.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Kryb trygt ned i kisten med Onkel Em

Eminem har for nylig optrådt til Oscar-uddelingen, hvor han gav en overraskende performance og fremførte megahittet ”Lose Yourself”.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA