x

Hør ny single med Justin Timberlake og Anderson .Paak

Hør ny single med Justin Timberlake og Anderson .Paak

"Don't Slack" stammer fra den kommende film Trolls World Tour

Justin Timberlake og Anderson .Paak har slået pjalterne sammen på den dansable nye single "Don't Slack", som stammer fra soundtracket til den kommende animationsfilm Trolls World Tour. Hør sangen nedenfor.

Timberlake har ageret "executive producer" på lydsporet til filmen, ligesom han lægger stemme til figuren Branch – ganske som han gjorde i den første Trolls-film fra 2016.

Trolls World Tour har dansk premiere 26. marts under titlen Trolls på verdensturné og er en familiefilm om de små trolde med pangfarvet strithår. Om filmen portæller distributøren: "Denne gang udvides Trolls-universet, da Poppy og Branch opdager, at de faktisk ikke er de eneste trolde på jorden. Der er mange, mange flere – og de er alle inddelt efter deres egen musikgenre fra heavy metal over techno til country. Da alle Trolls' sikkerhed pludselig er i fare, bliver det Poppy og Branch opdage at forene alle verdens trolde i harmoni – men det er sværere end som så."

Selve soundtracket til filmen udsendes allerede 13. marts. Den 26. februar udkom førstesinglen, "The Other Side" med Justin Timberlake og SZA.

Justin Timberlake fik et stort hit med sangen "Can't Fight the Feeling!" fra den første Trolls-film, og nummeret var nomineret til en Oscar i 2017 som "Best Original Song".

I GAFFAs aprilnummer, som er på gaden 20. marts, kan du i øvrigt læse et stort interview med Justin Timberlake.

LÆS OGSÅ: Amerikansk megafestival officielt udskudt

Hør "Don't Slack":

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA