Nyhed

Nonsens livestreamer koncerter under corona-epidemi

GAFFA.dk – alt om musik

”Vi har snakket om, hvilken plads man som artist har i samfundet"

Coronavirussens hærgen har for alvor fået musikere til at streame koncerter på de sociale medier. Nu melder også elektro-rave-trioen Nonsens sig på banen med flere koncerter, første gang klokken 20 i aften fredag den 13. marts. 

”Vi har snakket om, hvilken plads man som artist har i samfundet, og hvad vores fornemmeste opgave er. Vi ser os som en del af et rigt kulturliv, som nu desværre sættes på pause på ubestemt tid. Alle er hårdt ramt, men derfor synes vi ikke, at folk skal snydes for muligheden for at høre noget musik, som bliver fremført live,” udtaler gruppen i en pressemeddelelse.


Nonsens, der består af Anton Twile Nielsen, Jens Espersen og Rasmus Mygind Korsby, har det seneste år haft stor succes herhjemme, hvor de blandt andet sammen med Specktors modtog en Club Award 2019 i kategorien Årets Klubhit for "Unz Unz" og senest, også sammen med Specktors, har udgivet "Gutterne", der blev valgt som P3's Uundgåelige og i skrivende stund ligger nummer 18 på den officielle track-hitliste.

De tre venner fra Bornholm tager nu initiativ til at streame shows til folk ude i de små hjem under overskriften "Quarantine Sessions", og de kommer også til at medbringe gæster.

”Vi har besluttet, at vi i den kommende tid vil streame fra vores studie i København, så alle kan tune ind og høre noget musik. Allerede i næste uge får vi andre dj’s/artister på besøg til at give et lille show, og vi håber, at folk kan nyde musikken hjemmefra, så det hele ikke føles så apokalyptisk alligevel,” udtaler de.


Nonsens streamer for første gang i aften fredag den 13. marts på deres Facebookside. Det er gratis at deltage, og livestreamen starter kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Fribytterdrømme live-streamer koncert i aften

ANNONCE