Nyhed

VIDEO: Umage Image er tilbage med stikpille til alle der panik-indkøber

GAFFA.dk – alt om musik

Komikertrioen Umage Image bestående af Ruben Søltoft, Theis Kildetoft og Jakob Thrane er tilbage med den dumme, sjove og højaktuelle corona-banger "Fuld Kurv".

Intet er, som det plejer at være i disse dage, og det er da også flere år siden, at Umage Image har været aktuelle som hold, men Ruben, Theis og Jakob så en oplagt mulighed, da folk begyndte at gå helt bananas med at hamstre dagligvarer – til trods for myndighedernes advarsel om netop dette, og det er der kommet et nyt potentielt hit ud af. 

LÆS OGSÅ: "Intet værd" – Ruben Søltoft og resten af Umage Image sætter fokus på usikkerhed 


"Fuld Kurv" er tredje track fra trekløveret, der elsker at blande komik og dansevenlige beats på catchy vis. Og man må da også sige, at gruppen har arbejdet hurtigt for at ramme timingsmæssigt plet med den nye single:

– Det hele er bikset sammen på 24 timer. Vores sang er optaget i et skab hjemme hos Theis, og videoen blev optaget på halvanden time med en telefon, fordi vores kamera gik i stykker, siger Ruben Søltoft, da vi fanger ham. 

Umage Image hittede i slutningen af 2015 med sangen “Forfest”, som hurtigt gik viralt med mere end fem millioner streams. Opfølgeren "Intet Værd" fra 2017 satte fokus på den usikkerhed, der bor i os alle, og sangen var en opfordring til at være mere ærlig omkring, at det ikke altid er fedt at være menneske. Alt lavet med et glimt i øjet, naturligvis.


ANNONCE