x

Bliv hjemme og bliv inspireret af Jada, Soleima, Aksglæde og mange flere i virtuel masterclass

Bliv hjemme og bliv inspireret af Jada, Soleima, Aksglæde og mange flere i virtuel masterclass

Du kan i de kommende dage overvære virtuelle masterclasses med en række musikere og andre mediepersonligheder, når de diskuterer kreativitet med fotograf Jonas Risvig live via Instagram.

”Hold afstand til dine nærmeste og undgå kontakt med andre udenfor hjemmet”. Sådan lyder rådet fra Sundhedsstyrelsen midt i den globale spredning af coronavirus.

Dette råd bakker fotograf og instruktør Jonas Risvig op omkring, og for at få folk til at blive derhjemme har han arrangeret en række virtuelle masterclasses i kunst, skabertrang og kreativitet, som han sender live via sin Instagram-profil. Du kan følge den her: @jonasrisvig.

– Live fra min lejlighed mødes jeg virtuelt med en række dygtige kunstnere, som er så seje at hjælpe. Vi laver virtuel håndsoprækning med spørgsmål fra ”klassen” og inviterer alle unge til at byde ind,” skriver den 26-årige fotograf på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: CORONAKONCERTER: Nyt på programmet fra nystartet virtuelt spillested

Blandt kunstnere, som Risvig tager en snak med, er: Jada, Soleima, Aksglæde, Skinz, Eloq, Klamfyr (alias Orgi-E), Kvarti, Alex Høgh Andersen, Ibi Støving og mange flere.  

De første masterclasses bliver afholdt i dag, mandag den 16. marts, imens de sidste afholdes på torsdag.    

– Der er noget for alle, og vi forbereder hver udsendelse sådan, at man med en notesblok ved hånden kan betragte os som et ”hjemmeskolingsfag” eller som ren underholdning,” tilføjer Jonas Risvig på sin Instagram.

Udsendelserne vil efterfølgende være tilgængelige på IGTV.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af JONAS RISVIG® (@jonasrisvig) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA