x

På med kondomet!

På med kondomet!

”Hiv kender ingen grænser. Det er en global sygdom, der hver dag rammer næsten 7.000 mennesker. Vi bliver nødt til at stå sammen om at bekæmpe katastrofen,” siger Kuku Agami, der sammen med Lizzie (billedet) er blandt de musikere, der støtter et nyt tiltag for at få unge til at trække kondomet på.

AIDS-Fondet lancerer til efteråret et sæt specialdesignet sengetøj, hvor der følger et kondom, information om sikker sex og en donation til AIDS-Fondet med. Sengetøjet, der hedder Helt Sikker Sex(et), kommer til salg i en prisklasse, så unge også kan være med, og, ifølge pressemeddelelsen, så skulle forældre, der har teenagebørn og måske lidt svært ved at få taget hul på den der sikker-sex-snak, gerne kunne bruge det nye sengetøjssæt til at få startet den vigtige samtale.

Henriette Laursen, direktør i AIDS-Fondet, siger, ”Nu kan man få sig et fedt sæt sengetøj, man støtter kampen mod aids, og man kan i ro og mag sætte sig ind i tingene uden at blive udsat for løftede pegefingre.

Som ekstra info kan det nævnes, at Kuku Agami udgiver et nyt album, "Closure", til december. I den forbindelse donerer han alle indtægter ved singlen "My African Jewel" til AIDS-Fondet, samt 10 procent af indtægten ved salget af albummet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA