Nyhed

VIDEOPREMIERE: Iris Gold sender good vibes til alle

GAFFA.dk - Alt om musik

Med tophue, varme himmelstrøg og smækre dansetrin spiller Iris Gold finnerne op til dans.

Måske har du hørt en af hendes koncerter tidligere i år? Nu er pop og soulsangerinden Iris Gold ude med musikvideo til nummeret ”Planet Cool”, som udover at være et energisk og sprødt popnummer, også er titlen på hendes debutalbum. Se musikvideoen til "Planet Cool" øverst i artiklen. 

Den danske sangerinde Iris Gold udsendte sidste år sit debutalbum Planet Cool – et album, som fik roser med på vejen af GAFFAs anmelder, og som hun turnerede rundt med tidligere på året i Tyskland, Schweiz, Østrig, Finland og Danmark.


LÆS OGSÅ: Groove og good vibes over hele linjen

Musikvideoen til ”Planet Cool” er produceret i forbindelse med hendes nyligt overståede Lunar Luna Tour - nærmere bestemt, da hun besøgte Finland og Helsinki tilbage i januar. Sangen handler om global opvarmning, og hvordan vi som mennesker skal passe på med, hvilke valg vi foretager os.

Iris Gold deler her sine tanker omkring "Planet Cool" og den bizarre situation, vi alle sammen lige pludselig står i:


– Tanken bag sangen er håbet om en bedre verden, hvor vi behandler hinanden godt, og hvor vi tager vare på vores planet. Det er mere nødvendigt nu end nogensinde i disse sindssyge tider – i hvert fald for mig personligt, nu når jeg også har en lille passager i maven at passe på.

– Det virker så surrealistisk, at det kun er et par uger siden, at mit band og jeg fik lov til at rejse frit rundt i 17 forskellige byer i forbindelse med min europaturné. Nu handler det for mig om, at vi alle forbliver cool – ikke bare for vores egen skyld, men for vores nærmeste og de næste generationer.

LÆS OGSÅ: Overbevisende spændvidde


I 2019 udgav Iris Gold sit debutalbum, hun optrådte også for den franske præsident Emmanuel Macron, og til Meltdown festival stod hun på scenen med Nile Rodgers og Dave Stewart (Eurythmics). 

ANNONCE