x

GAFFAs aprilmagasin udkommer i dag – næsten som normalt

GAFFAs aprilmagasin udkommer i dag – næsten som normalt

Intet er som det plejer at være, men GAFFA er på gaden med 68 siders underholdning og information – analogt og digitalt.

GAFFAs apriludgivelse gik i trykken den 11. marts på vores trykkeri i Sverige, blot fire timer før Danmark lukkede ned. I både i Danmark og Sverige er vi nu i fuld gang med at levere magasiner til lokationer, som stadig er åbne. Begiver du dig ud for at rekvirere et magasin, så hold behørigt afstand til de mennesker, du møder på din vej.

Her er listen over vores 750 distributionslokationer.

I dag vil cirka 60 procent af oplaget været distribueret, imens resten afventer, at skoler, spillesteder og biblioteker genåbner.

Alle private abonnenter vil modtage normal levering, og i tillæg vil 1.500 udvalgte online-brugere ekstraordinært modtage vores magasin med posten som en gave.

I magasinet finder du vores forsideinterview med mægtige Dizzy Mizz Lizzy, eksklusivt interview med Justin Timberlake og Kevin Parker fra Tame Impala. Vi har også talt med Myrkur, vinderne af GAFFA-Prisen, Rikke Thomsen, Heavy Lungs, JJ Paulo, Maddy, Valby, Julius Wilder, Okay Kaya og mange, mange flere. Læs desuden Danmarks største anmeldelses- og livesektion.

Med vores apriludgave følger også vores årlige Spot-tillæg, der sætter fokus på vækstlaget – primært fra Danmark og Norden. Det er en presset tid for alle musikere, men som forbuger kan du rent faktisk hjælpe ved at lytte til deres musik, imens du læser om den – eller endnu bedre: køb den. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan støtte din yndlingsmusiker, så læs mere om vores kampagne #StøtEnMusiker her

Vores magasiner kan også læses online her:

GAFFA magasinet

SPOT magasinet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA