x

Oliver Weers klar med debut

Oliver Weers klar med debut

I næste måned skal Oliver Weers bevise, at han er mere end bare "kendt fra X Factor", når han udsender sit debutalbum "Get Ready".

Udgangspunktet fejler i hvert fald ikke noget, for det er solide kræfter, der har arbejdet sammen med Weers på albummet.

Sangene er skrevet sammen med Søren Andersen (Superfuzz), der også har produceret pladen, og bag dem har stået bassisten Marco Mendoza (eks- Whitesnake, Thin Lizzy m.m.) og trommeslageren Tommy Aldridge (eks-Whitesnake, Ozzy Osbourne m.m.).

Sidste brik i puslespillet kom i form af produceren Jacob Hansen (Volbeat, Raunchy), der har påtaget sig at mikse albummet.

Omkring den kommende udgivelse siger Weers:

"Nu er indspilningen af albummet færdig, og det har været en fornøjelse at arbejde med så mange mennesker dedikeret til det sangmateriale, Søren og jeg har skrevet. Musikken, teksterne og energien på albummet smelter vidunderligt sammen, og resultatet er bedre, end vi turde håbe på. Det var utroligt inspirerende at få assistance fra Tommy Aldridge og Marco Mendoza; de kom velforberedte og sultne efter at komme i gang. Og for at give det hele noget ekstra ”punch” lykkedes det os oven i købet at få den store mix/master-ekspert Jacob Hansen involveret. Søren og jeg kan med stolthed sige, at Danmark har noget at glæde sig til. Energisk, ægte rockmusik med masser af melodi".

"Get Ready" udkommer mandag 22. september, men inden da vil singlen "Hands High" ramme de danske radiostationer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA