x

Nonsens inviterer til gratis weekendfest med markante musikere

Nonsens inviterer til gratis weekendfest med markante musikere

Fredag og lørdag afholder Nonsens live-koncerter med ELOQ, Snavs, Fabian Mazur, Lisa Fosmark og Aviaja.

– Vi gør det her for at opfordre folk til at blive hjemme og feste på en lidt uortodoks måde. Vi har set videoer fra folk, der sidder derhjemme med en øl eller et glas vin og hygger sig til vores livestream, hvilket netop er målet for os, fortæller de tre bornholmske barndomsvenner i Nonsens. Weekendens koncerter streames kvit og frit lige her.

Den elektroniske trio påpeger også, at selvom der er global sundhedskrise, så er folk gode til at stå sammen i disse tider:

– Alle de dj's og folk, vi har snakket med har vist interesse for at deltage og støtte op om initiativet. Det har medvirket til, at vi nu kan sammensætte et lille regulært program her til weekenden. Så vi mærker helt sikkert, at folk holder sammen i denne tid.

 

FREDAG DEN 20. MARTS:

Lisa Fosmark – klokken 19.00

Fabian Mazur – klokken 20.00

 

LØRDAG DEN 21. MARTS:

Aviaja – klokken 19.00

ELOQ – klokken 20.00

SNAVS – klokken 21.00

 

LÆS OGSÅ: VIRTUEL KONCERTGUIDE: Få overblik over de mange online-begivenheder

Nonsens, der består af Anton Twile Nielsen, Jens Espersen og Rasmus Mygind Korsby, har det seneste år haft stor succes herhjemme, hvor de blandt andet sammen med Specktors har udgivet både Årets Klubhit ”Unz Unz” og senest ”Gutterne”, der lagde ud med at være Ugens Uundgåelige på P3.

Varm op hjemme i stuen med Specktors & Nonsens - "Unz Unz":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA