x

Massive Attack i Operaen

Massive Attack i Operaen

Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys prisfest i Operaen fejres i år med en koncert med de britiske triphop/electronica-pionerer Massive Attack.

Traditionen tro bliver aftenens internationale hovednavn indvarslet af en dansk livekonstellation, som i år udgøres af L.O.C., der dukker op sammen med nogle særligt udvalgte gæster.

Aftenens værter bliver De Sorte Spejdere aka Anders Lund Madsen og Anders Breinholt, der skal underholde, når Kronprinsparrets Kulturpris skal deles ud for fjerde gang.

Kronprinsparrets Kulturpris er Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Gaven består i en prisuddeling og en festaften i Operaen, hvor den yngre del af kongehuset hvert efterår uddeler to rundhåndede pengegaver til henholdsvis en toneangivende dansk kunstner og en humanitær organisation. Med Kronprinsparrets Kulturpris følger en check på 500.000 kr., mens den humanitære donation lyder på 250.000 kr.

Ved de øvrige shows har de internationale hovednavne været Nick Cave, PJ Harvey samt The Good, The Bad & The Queen, og i år kan man altså opleve Massive Attack.

Ved samme lejlighed kan man desuden opleve L.O.C., der allerede har varslet, at han medbringer Simon Kvamm fra Nephew til sit show.

Billetsalget starter torsdag den 7. august klokken 10:00 på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA