x

Howard Stern genindspiller kultfilm

Howard Stern genindspiller kultfilm

"Hvad i alverden blev der af P.J. Soles", spurgte Local H i 2004, og noget kunne tyde på, at radioværten og den selvudråbte konge af alle medier Howard Stern har spurgt sig selv om det samme.

I hvert fald kan bladet Variety nu afsløre, at Stern er i gang med at samle folk til at genindspille filmen "Rock 'N' Roll High School" fra 1979, der havde føromtalte P.J. Soles i hovedrollen.

En mindst lige så vigtig rolle i filmen spilles af bandet Ramones, der optræder i filmen og har en lang række sange med på soundtracket inklusive titelsangen.

Det vides endnu ikke, om det bliver skuespillere i rollen som Ramones eller et helt andet band, der skal hjælpe eleverne med at overtage deres skole. Men det ligger dog fast, at manuskriptet skal skrives af en ung mand, der allerede har etableret sig i rockhistorien.

Det drejer sig nemlig om Alex Winter, der for evigt vil være bedst kendt som Keanu Reeves' makker Bill S. Preston, Esquire i filmene "Bill & Ted's Excellent Adventure" og "Bill & Ted's Bogus Journey".

Filmen er fortsat i udviklingsfasen, så det er endnu for tidligt at gisne om, hvornår den rammer biograferne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA