x

KARANTÆNE-AKTIVITET: Fender tilbyder tre måneders gratis guitarundervisning online

KARANTÆNE-AKTIVITET: Fender tilbyder tre måneders gratis guitarundervisning online

Guitarproducenten Fender giver dig nu mulighed for at lære at spille guitar under corona-krisen.

Nu hvor du alligevel er isoleret for omverdenen, kan du lige så godt få tiden til at gå med noget fornuftigt. Hvad med at lære at spille guitar, som du altid har drømt om? Lige nu har drømmen aldrig været lettere at gribe ud efter.

Fender tilbyder tre måneders gratis guitarundervisning på deres platform for guitar-begyndere, Fender Play.

”Med alting der sker i verden lige nu, har musik kraften til at forene os” skriver guitarproducenten i et tweet og tilføjer:

”Til at starte med tilbyder vi tre måneders gratis online guitar-, bas- og ukuleleundervisning til de første 100.000 personer, der tilmelder sig Fender Play. Vi kommer alle sammen til at bruge mere tid indenfor, så vi kan lige så godt lave noget larm.”

LÆS OGSÅ: DR skruer op for den danske musik i radioen

Undervisningen består af videoer fra musiklærere samt programmer, der støtter din udvikling på instrumentet. Du får personlig rådgivning til over hundredevis af numre, og undervisningen bliver tilrettelagt ud fra dit sangvalg, oplyser NME.

Du kan selvfølgelig også vælge at gå direkte til kilderne: I går forklarede Queens Brian May, hvordan du lærer at lire soloen til ”Bohemian Rhapsody” af i søvne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA