Nyhed

Mads Langer udskyder april-koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

De to april-koncerter er rykket til november 2020.

Mads Langer har netop udskudt sine to kommende koncerter i K.B. Hallen og i Aarhus Congress Center.

Koncerten i K.B. Hallen den 3. april er udskudt til fredag den 13. november 2020, imens showet i Aarhus Congress Center den 4. april er udsat til lørdag den 14. november 2020.


LÆS OGSÅ: Dizzy Mizz Lizzy udsætter koncerter

”I dag har jeg en af de der dage, hvor jeg virkelig synes, det er hårdt med den corona-krise,” skriver Mads Langer på sin Instagram og Facebook.  

”Er I klar over, hvor meget jeg havde glædet mig til at spille i K.B. Hallen og i Aarhus Congress Center om en uge? Lyspunktet er, at de ikke bliver aflyst, men flyttet. Nye datoer er 13.-14. november 2020. Håber I vil tage en eller fem, I holder af under armen og komme og være med til at mødes i den virkelige verden igen! Det vil betyde mere, end I tror for mig!” tilføjer den 36-årige popmusiker.


Har du købt billetter til de to koncerter, gælder de stadig. Du kan også stadig nå at få fat i billetter lige her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag har jeg en af de der dage, hvor jeg virkelig synes, det er hårdt med Corona-krisen. Er I klar over, hvor meget jeg havde glædet mig til at spille i K.B. Hallen og i Århus Congress Center om en uge... ? Lyspunktet er, at de ikke bliver aflyst, men flyttet. Nye datoer er 13+14 November 2020. Håber I vil tage en eller 5 I holder af under armen, og komme og være med til at mødes i den virkelig verden igen...! Det vil betyde mere end I tror for mig ! Find billetter på: gig.to/madslanger Ps. Jer, der havde billetter - jeres billetter gælder stadig LINK I BIO

Et opslag delt af Mads Langer (@madslanger) den


ANNONCE