x

The Hellacopters optræder for sidste gang i Danmark

The Hellacopters optræder for sidste gang i Danmark

Allerede sidste efterår besluttede svenske The Hellacopters at gå hver til sit efter fjorten års bandvirksomhed - dog først efter et syvende og sidste album og en afskedsturné.

GAFFAs anmelder var bestemt ikke imponeret over svanesangen "Heads off", som udkom tidligere i år, og betragtede den som en tydelig anskueliggørelse af, hvorfor det er på tide for bandet at gå i opløsning.

Mere positiv var han dog overfor gruppens nylige stop på årets Roskilde Festival som led i den fortløbende afskedsturne, som altså til efteråret bringer gruppen til Danmark for hvad der skulle være definitivt sidste gang.

Det sker i Amager Bio den 1. oktober, hvor også danske Highway Child og norske Bloodlights er på plakaten. Det koster 200 kroner og dørene åbnes klokken 19.00.

GAFFA talte med gruppens frontmand og grundlægger Nicke Anderson i foråret i anledning af opløsningen, og her forklarede han om beslutningen:

- 14 år er lang tid for et hvilket som helst band. I mange tilfælde for meget. Vi er for stolte af dette band til, at vi ville lade det ende med at blive en parodi på sig selv. Det er en kendsgerning, at det sker for de fleste bands med få undtagelser. Vi er stadig et godt band og kan levere fra scenen. Jeg ved ikke, om det vil være tilfældet om fem år, så vi besluttede at stoppe, før det blev grimt og vi begyndte at sucke.

Hellacopters på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA