x

Smukfest offentliggør nye navne

Smukfest offentliggør nye navne

Volbeat, Iggy Pop, Lisa Stansfield og Herbie Hancock melder klar

På Smukfest arbejder festivalen hver dag i håbet om, at vi til august er kommet på den anden side af coronakrisen og sammen i den grad trænger til at være fælles om livemusik.

I den sammenhæng har festivalen netop offentliggjort et af Danmarks internationalt største bands, Volbeat, det amerikanske rock-ikon Iggy Pop, den engelske soul-diva Lisa Stansfield og den amerikanske jazz- og fusionslegende Herbie Hancock til programmet for Smukfest 2020.

VolbeatIggy Pop og Lisa Stansfield er alle på programmet om onsdagen, mens Herbie Hancock kigger forbi lørdag. I skrivende stund er der stadig endagsbilletter til begge dagene.

Smukfest mangler nu at præsentere omkring tyve navne til musikprogrammet i skoven, heraf et enkelt internationalt hovednavn. De sidste navne følger frem mod midten af maj, hvor festivalen er klar med hele programmet inklusive Live Camp, Udsigten, spilletider og fordeling på scener. Festivalen finder sted i dagene 5.-9. august.

Lisa Stansfield gav i november 2019 sin første danske koncert i adskillige år. Det skete i DR's Koncertsal, og GAFFAs anmelder var godt tilfreds.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Solid soul-nostalgi og sammenhold

Varm op med Lisa Stansfields største hit, "All Around the World" fra hendes gennembrudsår, 1989:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA