x

Tønder Festival-hovednavn i kritisk tilstand – indlagt med corona-symptomer

Tønder Festival-hovednavn i kritisk tilstand – indlagt med corona-symptomer

Den 73-årige, Tønder Festival-aktuelle country-musiker John Prine blev i torsdags indlagt med syptomer på COVID-19. Det skriver Prines familie på Facebook.

”Efter et pludselig udbrud af syptomer på COVID-19 blev John indlagt torsdag den 26. marts. Han er i respirator og modtager stadigvæk behandling, men hans tilstand er kritisk,” skriver hans familie.

”Dette er triste nyheder for os at dele. Men mange af jer har elsket og støttet John igennem årene, og vi ville give jer besked og mulighed for at sende mere af jeres kærlighed og støtte i hans retning. Og I skal vide, at vi elsker jer, og at John elsker jer,” afslutter de beskeden.

Den 19. marts fik John Prines kone og manager, Fiona Whelan Prine, konstateret corona-virus, og de har siden da levet i separeret karantæne i deres fælles hjem, oplyser Berlingske.

LÆS OGSÅ: Tønder Festival hiver John Prine i land igen – og annoncerer yderligere syv navne

John Prines karriere tog afsæt i Chicagos country-folk-scene i slut-60'erne, og i 1971 udgav han sit første album. Prine har siden udgivet en lang række plader, senest The Tree of Forgiveness i 2018, og modtaget et hav af priser, heriblandt tre Grammy Awards.

Sidst den indflydelsesrige musiker stod på Tønder Festival var i 2015, hvor han leverede en femstjernet koncert ifølge GAFFAs anmelder Peter Lykke Madsen. Prine skulle dog også have indtaget festivalen sidste år, men måtte der aflyse på grund af sygdom.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA