x

PREMIERE: Alexander Oscar er klar med stilfuld musikvideo


I fredags udgav Alexander Oscar singlen ”Bad Intentions”, og nu følger han op med en charmerende, stilfuld musikvideo.

Forsanger, guitarist, trommeslager, pianist og danser. Den 21-årige Alexander Oscar har ikke så få roller at passe i sin nye musikvideo, hvor han ene mand fyrer op under et band med fuld besætning.

– Den her musikvideo har været en af de mest udfordrende at lave, men også den sjoveste, fortæller han om ”Bad Intentions”-musikvideoen.

– Jeg spiller selv alle instrumenter og skulle danse en koreografi for første gang, hvilket var meget nervepirrende. Jeg er super stolt over resultatet og håber, folk kommer i godt humør, når de ser den, tilføjer sangeren.

LÆS OGSÅ: Alexander Oscar – fra sceneskræk til guldplade

Alexander Oscar skrev ”Bad Intentions” i Stockholm og har efterfølgende spillet den for et begejstret publikum. Han forklarer, at sangen handler om at tænke, før man handler:

– ”Bad Intentions” handler om en person, der giver efter for sine inderste dæmoner. Giver ingen eftertanke omkring konsekvenserne, eller de mennesker, personen kommer til at såre på baggrund af sine handlinger, fortæller Alexander Oscar og indrømmer, at sangen også peger mod ham selv:

 – Jeg har selv været der, og det er ikke noget, jeg er stolt af, men det er en af de største grunde til, at jeg ville skrive den her sang. Man lærer af sine fejl, og det har jeg gjort.

LÆS OGSÅ: Ud med polerede produktioner, ind med autenticitet!

Den unge stjerne udgav sit debutalbum Highs & Lows i januar sidste år og har desuden leveret radiohits som ”Complicated” og ”Number”. Med sidstnævne opnåede han en førsteplads på airplay-charten i Danmark og har i alt mere end 100 millioner streams i bagagen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA