x

Ace Of Base-fans rasende på pladeselskab

Ace Of Base-fans rasende på pladeselskab

En række fans af de svenske dance-poppere Ace Of Base er blevet rasende på gruppens pladeselskab Edel, som de beskylder for at være urimeligt langsomme med at udsende gruppens næste album.

Amerikaneren Joe Wierzbicki, medstifter at gruppens fanklub Swedish Heaven, efter eget udsagn en af verdens største Ace Of Base-fanklubber, har udsendt en pressemeddelelse, hvor han kraftigt kritiserer, at Edel endnu ikke har udsendt Ace Of Bases nye album, som ifølge Joe Wierzbicki har været færdigindspillet i over et år.

Wierzbicki udtrykker forståelse for den krise, Edel som følge af den generelle tilbagegang i musikbranchen har oplevet, men påpeger Ace Of Bases kommercielle potentiale, i og med at alle gruppens album har fostret mindst ét nr. 1-hit et eller andet sted i verden, og at de sammenlagt har lavet næsten et dusin internationale top 10-hits, såsom "Wheel Of Fortune", "The Sign" og "Life Is A Flower".

Ace Of Base har ikke udgivet nyt materiale siden albummet "Flowers" fra 1998, bortset fra et par nye sange på opsamlingen "Singles Of The 90's" fra 1999.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA