x

As We Fight aktuelle med album og koncertdatoer

As We Fight aktuelle med album og koncertdatoer

Det er knap to år siden, Fredericia-bandet As We Fight udsendte deres andet album, "Midnight Tornado", og når GAFFAs anmelder kun uddelte tre stjerner ved den lejlighed, var det først og fremmest med henvisning til, at bandets materiale i dén grad er skabt til koncertsituationen.

"Variationen bliver på de 12 sange holdt på et absolut minimum, og det er svært at fremhæve nogle sange frem for andre, for de er alle temmelig onde, voldsomme og ikke synderligt iørefaldende. Det er min klare fornemmelse, at albummet nærmest er skabt med henblik på at blive leveret fra en scenekant, og som sådan er sekundært i forhold til bandets efterhånden berygtede shows. Og at det først for alvor kommer til sin ret på et svedigt spillested", hed det således fra GAFFAs anmelder.

Da bandet tidligere samme år optrådte på SPOT festivalen udløste det til gengæld en femstjernet og yderst entusiastisk anmeldelse.

Så mon ikke man kan forvente sig en vanligt voldsom musikalsk oplevelse, når As We Fight i oktober og begyndelsen af november besøger ni danske spillesteder for at promovere deres kommende album "Meet Your Maker", som er produceret af Jacob Bredahl (Hatesphere, Koldborn, Exmortem) og Ziggy (Illdisposed, Raunchy, Mercenary).

Gruppen varsler et (endnu) mere brutalt udtryk end på de to foregående skiver, og kalder i en pressemeddelelse dødsmetal og lynhurtig thrash for grundpillerne på den kommende plade, hvis udgivelsesdato endnu ikke er offentliggjort.

Turnéen skydes i gang på det århusianske spillested Voxhall den 2. oktober, og kommer herefter forbi blandt andet Studenterhuset i Aalborg og Stengade 30 på Nørrebro, inden koncertrækken rundes af i Slagelse den 7. november.

As We Fight kan dog allerede opleves på fredag den 8. august til MTV Headbangers Ball Launch Event i Amager Bio sammen med Obituary, Agnostic Front og Pilgrimz, samt på den hollandske festival Waterpop dagen efter.

Turnéplan:
02 Okt 2008: Voxhall, Aarhus
03 Okt 2008: Studenterhuset, Aalborg
04 Okt 2008: Kulisselageret, Horsens
10 Okt 2008: Templet, Lyngby
11 Okt 2008: Paletten, Viborg
17 Okt 2008: Bygningen, Vejle
23 Okt 2008: Stengade 30, København
01 Nov 2008: Forbrændingen, Albertslund
07 Nov 2008: Badeanstalten, Slagelse

Officiel hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA