x

Ny bornholmsk festival

Ny bornholmsk festival

Selvom navnet er lånt fra Oasis kæmpehit "Wonderwall" fra 1995, skal man nok næppe forvente, at de vredladne englændere dukker op på Bornholm i begyndelsen af september.

De gør til gengæld en række aktuelle danske navne, når en flok lokale ildsjæle for første gang byder velkommen til festivalen Wonderfestiwal, som man har valgt at placere i billedskønne rammer i en lysning for foden af ruinen af fæstningen Hammershus på Bornholm.

Arrangørerne understreger dog i en udtalelse, at der trods de imposante omgivelser er lagt hovedvægt på intimiteten i mødet mellem kunstnere og publikum.

Såvel rock 'n roll som reggae og electronica vil være repræsenteret, når navne som The Floor Is Made Of Lava, Rock Hard Power Spray (billedet), Bjørn Svin og Pharfar den 5.-7. september optræder på lokaliteten.

Med henblik på den evigt tilstedeværende risiko for skybrud har arrangørerne - som bakkes økonomisk op af kræfter i lokalområdet - sikret mulighed for at afvikle festivalen under teltdug, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Wonderfestiwall, 5.-7. september 2008

Program:
The Floor Is Made Of Lava, Rock Hard Power Spray, Electrojuice, Bjørn Svin, The Breakers, Sterling, Little Jimmy Reeves, Pharfar, Pato, DJ Marius m.fl.

Entré:
Forsalg: 230 kr (inkl. Gebyr)
I døren: 300 kr (inkl. gebyr)
Camping er inkluderet i prisen, såfremt teltpladsen er forudbestilt, da der er begrænsede antal teltpladser

Mere info


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA